Home

 
 

Hotelsafes.nl importeert en verkoopt safes uitgevoerd met het Secure DCS systeem, deze safes zijn zeer geschikt voor accommodaties waar regelmatig diverse gasten gebruik van maken zoals bijvoorbeeld hotels, bungalows, ziekenhuizen, cruiseschepen en pensions.

Het Secure DCS systeem is ontworpen met de gedachte een hoge mate van veiligheid te combineren met een zeer comfortabele bediening voor zowel gebruiker als personeel. Het systeem werkt met een gemotoriseerd sluitsysteem en bied de gast de keuze om een persoonlijke code of creditcard te gebruiken.

De solide uitgevoerde safes zijn voorzien van een uitleesfunctie. Deze functie blijkt een effectief middel tegen frauduleuze claims waarmee de ondernemer vandaag de dag steeds vaker wordt geconfronteerd. Voor geautoriseerd personeel is het een eenvoudige handeling om de het bijzijn van de gast de laatste bedieningen van de safe te bekijken. Alle openingen en sluitingen worden hierbij zichtbaar, niet alleen van de gast maar ook van het personeel.

Hotelsafes.nl doet rechtstreeks zaken met hoteleigenaren, managers, directeuren en veiligheidsfunctionarissen. Hierdoor kan hotelsafes.nl een prijsniveau hanteren wat significant lager is dan gebruikelijk, hierdoor is voor iedere accommodatie het installeren van safes binnen bereik gekomen.

Met meer dan 1.000.000 plaatsingen wereldwijd is dit systeem één van de meest geaccepteerde systemen ter wereld.

Voor meer informatie over Secure DCS, e-mail ons op info@hotelsafes.nl.

Laatste Nieuws